Tobě

Tobě

Anotace: ....

Sbírka: Láska, sex a tak...

Napsal jsem báseň, srdcem i duší
Důvod je prostý láska ti sluší
Slůvka jsem hledal, nechal se vézt
Měsícem, sluncem a třpytem hvězd

V očích tvých topím se každičký den
Jsou pro mne navěky mým osudem
Ze rtů tvých polibky hladově sbírám
Jsou sladké, vášnivé… div neumírám…

Doteky od tebe mne pálí a mrazí
Tělo tvé zve k milostné hře
Nádherné chvíle kdy jsme oba nazí
Vánek i bouře, uvnitř nás vře!

Napsal jsem báseň, jen řádků pár
Že mám tě rád, že je to dar
Tvé srdce na dlani svírám a vím
Jsem šťasten, miluji, ať bdím či spím…..
Autor Bean, 08.11.2004
Přečteno 4813x
Tipy 16
Poslední tipující: Lady L, ziriant, Pelican, jita.1965, qvitko, hostmen, Maťa, akneliam, Monsignore, Žqáry
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (28x)

Komentáře

text je hezkej taky bych takovej chtěla dostat
aby šel rovnou cestou od srdce

01.05.2009 03:08:00 | Lady L

Odvolávám svoji poznámku, že té češtině dáváš na pr...
:-)

06.01.2009 20:55:00 | jita.1965

nádherná...

26.01.2008 13:20:00 | akneliam

Tak jo... zítra pokračujeme... teď si jdu hrát;-)))

06.12.2007 21:47:00 | Žqáry

Mňam, tuhle taky, plíííís.

11.11.2005 18:37:00 | Písnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí