Sama

Sama

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=BwMKpW6_6pI

Na ubrousek jsem obtiskla
své rty a položila pod skleničku
od vína.Připravila jsem si
své telefonní číslo a podívala
jsem se pod stůl do klína...

Zavřela jsem oči a toužila
slyšet Tvůj hlas.Dlaně sevřené
v pěst...jen ticho, nepřišel jsi zas...

Svíčka s vůní cherry opíjí
mou mysl.Touha spatřit kousek
něhy je daleko a v tu chvíli nic
nemá smysl...

Prstem si přejíždím u rtů
žlábek.Oči mé hledí do
nesmyslných dálek.Starý
gramec to je dnes rarita
sedím tu sama a čas pomalu
utíká...

Prstýnky na ruce sundávám a
vracím zpět.Vlasy rozpuštěné
stáhnu na jednu stranu..hned...

Když někdo promluví otáčím se
za hlasem,jsem možná naivní
když vidím,že sama tu jsem...

Pak v rádiu začnou hrát na přání
Ozývá se první steskné volání
Chci písničku pro mou lásku
tak volám ať neprohraji sázku...

Odcházím protože už musím
V rádiu zpívá Miro Žbirka
"Ketrin ja ťa velmi lúbim"...
Autor Kett, 31.05.2010
Přečteno 419x
Tipy 20
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Chico1, hašlerka, bobi bobie, Niky88, Psavec, mida, Andee, Kubino 2, STIMPRE, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepřišel jsi zas..tak volej přeci, rvi se. Hezká smutná Kačenko.

01.06.2010 20:35:00 | Chico1

smutná krása podtržená reklamou ( kdy zemřete ?) ST

31.05.2010 21:39:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí