Polibek

Polibek

Anotace: na který se těším

oděná do šatů
tvůj pohled a tvůj vzdech
na šíji nový šperk
polibek v barvě šarlatů
zůstane až do příště
než spatřím tě
než ucítím tě
než vdechneš mi
další políbení
na šíjí nedočkavou
kdy tvé prsty v zalíbení
ten šat v nahotu zas změní
na týden který nejde vydržet
miluji zrcadlení
kde odráží se na mém krku
víkend co víkend
tvůj šarlatový šperk
Autor aniger, 31.05.2010
Přečteno 470x
Tipy 13
Poslední tipující: Sisinka, Spidy, Mraveneček, Psavec, carodejka, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,hluboké...

04.06.2010 21:29:00 | Sisinka

prekrasne mas skvele srdce Redži! LŤ..

02.06.2010 17:49:00 | Spidy

Toužebné, srdíčkové a krásné.))

31.05.2010 21:30:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí