papírový drak

papírový drak

Anotace: zase jednou opouštím všechny sliby co jsi mi síbil ale nikdy nesplnil...

Papírového draka
pouštím po větru
v nebeských výšinách
plápolají krepové stuhy zítřků
drak stoupá vzhůru do oblak
a vítr snaží se
šňůry zpřetrhat
vlastně ty
ty jsi ta vichřice
co odvanula všechen strach
a teď v mlze včerejšků
chceš jít zase dál
už opouštím tě
struny mi v prstech praskají
a já jen mávám těm
barevným zítřkům
co jsi mi sliboval
rychle mizí mezi mraky
už vím že
pryč jsi taky




...
Autor Andee, 31.05.2010
Přečteno 510x
Tipy 10
Poslední tipující: Robin Marnolli, Niky88, hašlerka, Láďa, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná... líbí se mi:
struny mi v prstech praskají
to je super.

26.01.2013 23:12:33 | Robin Marnolli

díky :-)

26.01.2013 23:14:27 | Andee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí