pro Tebe

pro Tebe

Anotace: měj se, tvé přání se ti plní

přeji ti lásku
štěstí a klid
buď svůj a nic víc
jen jako vzpomínkou
na časy zalité
sluncem vášně
srdce mámené
ať vzplane novou láskou

nejsem sobec, jen smutno mi bude
až zjistím, že srdce ti tepe
pro jinou..

miluji tě, láskou jedinnou
Autor Meriel, 01.06.2010
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, 666 Idiot MCR, Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí