v pokoji z vesmíru

v pokoji z vesmíru

Anotace: ...

.
na třech nohách
ztracená stabilita
planety Země

plave ti v očích



Slunce usíná zase samo
ve voňavých vlasech
budoucnosti a dnešní noci

na polštářích
má ustláno láska
vášeň
a pár dalších slabostí


probouzí se ranění filozofové
opilých rán a šeptají
o řádech vesmíru


hladí mi ústa
objímají krk
a slíbávají zbytky dne z kůže

jsem oblečená v molekulách

a držím se vzduchu
tantricky levituju v tvým pohledu
a poprvé nesnažím se utíkat

vždyť celý den jsem obíhala poledník
jenom abych v noci našla závrať
v tvých nekonečných dotycích

.
Autor Lizzzie, 01.06.2010
Přečteno 378x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, callowsick, carodejka, Mango-Holka, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

07.06.2010 23:40:00 | carodejka

Je to tak hezky hezké!:-)

05.06.2010 13:56:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí