strach

strach

Anotace: psal jsem to před několika dny a dopadlo to tak jak jsem myslel :'-(

V mé krvi strach koluje a mé oči číší nejistotou
odejdeš a nebo zůstaneš?
prosím buď tu se mnou
rozhodni se jak chceš
doufám že zůstaneš
ale myslím si že ne
když už ale půjdeš
prosím pokus se něžně
bez tebe tu nebudu žít
jak pravíš
nešťastná láska je jako přetrhlá nit
kterou těžko spravíš
každý den jen strach
jako by jsi se vzdalovala
ano či ne ptám se váh
co dělat kdyby jsi mně opustila
přísahám šíleně tě miluji
Autor Mirusek, 02.06.2010
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, al-pacino, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí