Před koncem světa...

Před koncem světa...

Anotace: To snad není možný..dva dny nejsem v práci a hned 4 básničky :o) tahle mě napadla v souvislosti s počasím...a tím, že občas nabývám pocitu, že se skutečně blíží konec světa....tak hezké čtení :)

Před koncem světa
bych s tebou chtěla naposled být
v dáli mizí má věta
že jsme měli spolu žít..

Před koncem světa
bych chtěla cítit tvůj hřejivý dotek
naposled prohlížím pár společných fotek
kde ti ležím v náručí
a tulíme se spolu na gauči

Před koncem světa
bych naposled chtěla zažít tvé líbání
které k šílenství mě dohání
za pozdního svítání
povídat si při čaji

Před koncem světa
bych chtěla prožít naše poslední milování
přírodo prosím
měj ještě jednou slitování!
Autor Giginka, 02.06.2010
Přečteno 395x
Tipy 20
Poslední tipující: Oťas, Zorenka Ježková, HarryHH, Labanda, bejbyyyy, Bíša, LeeF, J.U. Ray, Niky88, střelkyně1, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Před koncem světa
nemám strach
když se mnou budeš
s křížkem
... ... ... na márách ...

10.06.2010 10:29:00 | HarryHH

st nádhera škoda že jde dát jen jedno

07.06.2010 16:02:00 | Labanda

Múza Tě políbila...

03.06.2010 23:44:00 | Bíša

mluví z duše
ST

02.06.2010 19:05:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí