Kapky duše

Kapky duše

Anotace: Co dodat. Prostě o lásce :o)

Jemně splyne moje duše s Tvojí,
spolu ničeho se víc nebojí.

Měkce propleteny něžně se milují,
všednímu světu k nebi se vzdalují.

Lehce kapkami slunného deště proplují,
v cestě ke štěstí nic už jim nestojí.

Ve svých myšlenkách chovají naději,
v lásku dvou vodních krůpějí.

Malých vodních kapek, jež jsme my dva,
buď navždy mým a já budu Tvá...
Autor Lissa, 02.06.2010
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: 4LJFilip, jedam, susana načeva, CRASH, vodnař, al-pacino, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je moc moc úžasnýýýý :-)ST

19.06.2010 15:54:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí