Hlavně už neplakej

Hlavně už neplakej

Anotace: Neplakej, nebo umřu.

Slzou smáčíš látku,
zahalující tvá ramena.
Zklamaná a uplakaná
Láskou zmámená.

Spasen je ten, kdo je nevinen
a věří ve chvilku ticha.
Miluje tichou samotu
a v tichosti klidně dýchá.

Ortel osudové smrti
podepsán krví odsouzence,
samota uprostřed spousty lidí
a mauzoleum pochybné existence.

Je to jako plán, jak přeletíš oceán
a budeš cítit mořskou sůl.
Když všechno začíná jako komedie
která končí ve chvilce zklamání
a vystřídá jí tragédie.

Utři si slzy a otevři dlaň
a hlavně srdce.
Nebo to, co z něho zbylo.

...

Hlavně už neplakej.
Autor Philosophic Theory, 02.06.2010
Přečteno 352x
Tipy 24
Poslední tipující: Rootness, Ejí, Cassée Moteur, Neldor, Vanilková Ninja, Fungal, ilona, Zorenka Ježková, Mraveneček, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně depresivní...skoro jako bych to psal já sám xD

02.06.2010 23:59:00 | Mikko Johannes Antero Haaveilija

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí