Nechtěla jsem

Nechtěla jsem

Anotace: ...vlastní vinou jsem ztratila přítele..

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Nechtěla jsem tě ztratit..
..teď si jen přeju, všechen čas vrátit.

Nechtěla jsem říct, co jsem řekla..
..už v té chvíli slza po tvářích tekla.

Nechtěla jsem slyšet co říkáš...
..teď lituji, už jako maják v dáli neblikáš.

Nechtěla jsem o tebe přijít tak rychle...
..vzlyky se ozývají v místnosti ztichle.

Nechtěla jsem slzy ronit pro tebe...
..radši bych se hned odebrala do nebe.

Nechtěla jsem...
Autor Moniska, 03.06.2010
Přečteno 643x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dobré znáti ci nechci,
je lehké se zmesti,
jen aby se stalo
co státi jsme chtěli
pak snad poznáš
že co jsme neviděli

03.06.2010 11:31:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí