Letošní měsíce

Letošní měsíce

Anotace: zabíjíš to, co jsi do teď miloval

Leden
Ahoj dívko mého srdce, zlepšila se mi nálada díky tobě,
11.ledna – miluju tě, od osudný noci čím dál víc,
Nikdy jsem nebyl tak šťastnej v poslední době,
Bez tebe bych nebyl, nežil a neměl nic,

Únor
Nemá smysl popisovat k tobě všechny city,
Co cítím, ti řeknou pouhá dvě slova,
Hrozně mi chybíš, tak úžasná jsi pouze ty!
Budu ti to opakovat znova a znova,

Březen
Bojím se, má zamilovanost je tak hluboká,
Že dávat ji v plné míře najevo je špatná věc,
Líbat se v posteli, ležet pak u potoka,
Že tě šíleně miluji, není jen kec,

Duben
V Brně tě jako morální popru mám,
Nemáš škytavku? Stále na tebe myslím,
Co patří mě, tak ti na věky dám,
A na pocit bez tebe ani nepomyslím,

Květen
Stýská se mi, už ti nechci ublížit,
10. května- miluji tě a to ti povím,
Nikdy jsem neměl v úmyslu tě ponížit,
Ale jestli tě miluji, to už nevím…

Červen
Trávím s tebou všechen volný čas,
Chci, aby vše bylo jako dřív,
Ale poranil si mé srdce, zlomil vaz,
Na rtech místo slaných slz…chci mít zase smích

Jeden den miluješ, pak co chceš, nevíš,
Vždyť bez lásky vztah není vztahem,
Když to dnem co dnem náhle změníš,
Je mi to líto, ale stáváš se vrahem
(zabíjíš to, co si do teď miloval a já jsem taky jen člověk)
Autor Gamy, 03.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí