Kdo..

Kdo..

Anotace: ..

Co bylo?
A co má být?
Koho asi
mám dnes políbit?

Že by Tebe?
Kdo ví?
Srdce mi
snad napoví.

Jsi to Ty!
Je to jisté.
Nemusím se
ptát již příště.

Navždy budu
líbat ústa tvá.
Protože jsi má,
milá, jediná.

Odpust mi mé
hloupé ptaní.
Má ústa jsou přeci
jen pro tvé políbení.
Autor Dindane, 03.06.2010
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí