A kvůli čemu, kur**!

A kvůli čemu, kur**!

Anotace: Dá se zapomenout? Nedá, však víte, že se nedá!!!

Až tam někde do mraků
do malé země zázraků
pro divnou trochu lásky
pro jedny tmavé vlásky
Za zvláštní cenu bolesti
smutné chvíle neštěstí
S příslibem věčné věrnosti
dlouhými dny něžností
Pro kluka s ďáblem v těle
s nímž se chtěla mít skvěle
Se ta bláznivá holka na cestu dala
aniž by si z minula poučení vzala
Že žádný za to trápení nestojí
že šrámy na duši se blbě hojí
Že málokterý umí sebe dát
Že jen pár vyvolených umí milovat
...Tak zase dolů zpátky
těmi nebeskými vrátky
Po dlouhých dnech putování
se sebemenším slitováním
nebeskou oblohou, noční tmou
Kdy jsem tam šla za tebou
Vydala jsem se nazpátek
do náruče světských oprátek!
Autor Sorrow, 26.12.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí