Jsi pro mne vším

Jsi pro mne vším

Anotace: ..snad to víš

Zamilovaným pohledem prohlížím,
každou tvou fotku,
nemám daleko k pocitu beztíží,
jsi pro mne vším, snad to víš,
každá další chvíle bez Tebe ublíží,
ta dálka je horší, než mříž,
hlídat tě zrakem ostřížím,
a mít tě prostě blíž,
hladinu lásky do doby,
než Tě uvidím nijak nesnížím,
jsi pro mne vším, snad to víš,
vyplněn mám Tebou celý snář,
představuji si tě i když spíš,
máš nad hlavou svatozář,
a všechno ve snech mých smíš,
teď ale stal se ze mne samotář,
tak pojď ke mě blíž,
ať každý můj polibek svými rty zachytíš
Autor Sapphire, 03.06.2010
Přečteno 372x
Tipy 12
Poslední tipující: Isquieasuus, al-pacino, susana načeva, Sýkorka07, Bíša, Zorenka Ježková, Agniezka, Sisinka, CULIKATÁ, Blondska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to trašně krásné, tyto pocity znám!

15.09.2010 09:24:00 | Nick Name

Já jsem to nevěděla,ale teď už jsem v obraze!Super básnička:-)

20.06.2010 00:42:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí