Jen se mi trochu stýská lásko

Jen se mi trochu stýská lásko

Anotace: Čím víc chci zapomenout tím víc na Tebe myslím a tím víc mi scházíš, umlčet lásku se nedaří a v srdci mě pořád hřeje, je těžké srdci vyhovět, když milovat si Tě přeje a s zimou příšlo předjaří.

Jen je mi trochu stýská lásko
a tak Ti píšu,
myšlenky na Tebe zaplňují mou mysl
a jen potichu dýšu.

Jen se mi trochu stýská lásko,
jak dlouho už jsme se neviděli,
možná že v tom dnešním shonu,
už na sebe jsme zapomněli.

Jen se mi trochu stýská lásko
a touha má býti blízko Tebe,
je jako silný plamen ohně
a bez Tebe mě vše zebe.

Jen se mi trochu stýská lásko
a chtěla bych se Ti zas do očí dívat,
pohladit něžně Tvojí tvář
a Tvé rty sladce zlíbat.

Jen se mi trochu stýská lásko
a chtěla bych u Tebe být,
být s Tebou propojená celá
a v Tvé náruči si snít.
Autor grázlík, 26.12.2005
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Ach jo, já ty tvoje básničky tak prožívám, snad možná proto, že vím, o čem mluvíš.. Tohle nepíšeš ty, to píše tvoje smutné ustýskané srdce. Tak jako to moje...

30.12.2005 16:48:00 | Cinderella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí