Tisíc let bez slunce pro salome

Tisíc let bez slunce pro salome

Anotace: zhnojená existence generála lipschowskiho

v prázné ulici naproti bezmoci je cítit pach netvora
ve zpětném zrcátku vidím přecházet sebe
zatínám obě ruce a křičím na jana křtitele
hluchoněmý provokatér vytváří z dlažební kostky poluci

míjí tvář lásky a topí se v znesvětcené vodě
propíjím hodiny na odvrácené straně slunce
stále se z nebe sype popel a staví obrácené kříže
hlavu mu bez zeptání vzala a plakala déšť
Autor Lipschowski, 03.06.2010
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí