ta na kterou myslím

ta na kterou myslím

Anotace: noc noc

A noc přichází a vítr vane,
má duše touží, má duše vzplane.

Měsíc je v úplňku, vzduch je nehybný,
bez tebe umírám, bez tebe jsem neklidný.

Svoje srdíčko podám ti do dlaně,
néé že snim nakrmíš hladové piraně. : )
Autor YYuri, 03.06.2010
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, ilona, Mraveneček, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí