Blbůstka pro Někoho

Blbůstka pro Někoho

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=crOZk88eCcg&feature=related

Odpust mi má ostrá slova,
která bodají Tě znova, znova.
Jsem jen bláznem když Tě ničím,
hrát si s takhle krásným kvítím
je fakt ubohé a zlé...

Kéž Ti aspoň takhle slova
v duši znějí těch pár dní.
Přeji si jen ať se schováš
navždý pod mou náručí....

Já chci být Tvým pomocníkem,
jako býváš často Ty,
když náhodou se něco stane.
Chci ať věčně jsme JEN My!

Ať jsem s Tebou navždy spojen,
poutem zamilovaných.
Nechci býti nikdy kojen,
poutem pozemským.

(Promiň mi mou troufalost,
ale, uděláš mi laskavost?...takovou ,,maličkou,,)
Neopouštěj mě tu nikdy,
ale miluj trvale.
Já Ti za to na oplátku
postavím most do nebe...

...však píšu, že je to taková blbost....
Autor nevim123, 04.06.2010
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to blbost*
Miluji Tě:)

04.06.2010 23:54:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí