Síla lásky

Síla lásky

Anotace: je to ta největší sía na světě

Síla lásky

Zprvu je lehká jak
motýlí křídla v letním vánku
v pohledu očí skrývá se
jak v nedobytném zámku

Je křehoučká a nevíš zda se vrátí
až zítra vstaneš a den sílu dá Ti

Ráno potkals ji znova
zas tak krásnou a čistou
srdce Ti říká
jen pro tuhle holku tu je místo

Přání se sešlo s vyplněním
zas troška štěstí před prahem Tvým

Ráno ho potkala a řekla „stůj
nestyď se mluvit
já vidím pohled Tvůj
to ten mi vše řek
i to co nevíš sám
tak Ti to říkám
já ráda Tě mám“

On též ji má rád
a chvíle bez ní
těžko by zvlád
chodí s ní do kina
i městem večerním
jen s ní se líbává
v dešti i horku letním

Když věděl, že bez ní
nemůže být
řekli – je čas
už musíš jít

Slíbil jí věrnost navěky
a s duší napůl zlomenou
musel jí odejít do dáli
musel jít za vojnou

Slíbila věrnost a vydržet vše
než se jí vrátí, že čekat bude

Ještě nekončí příběh
ještě proboha ne
vždyť teprve začal
i když trošku divně

Když den se se sluníčkem loučívá
on dlouhé chvíle na ni myslívá

V noci ho svírá dálka a strach
ten strach co milenci mají
když od sebe jsou dál než na dosah

Ještě nekončí příběh
vždyť tak krátký byl
a on se svou milou
vůbec nic neprožil

Čeká a miluje
a v dálce sní
o tom až po vojně
bude zas s ní
Autor slamtron, 27.12.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí