Mission impossible

Mission impossible

Anotace: http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=123441264355489&ref=ts

Je krásná, její úsměv září
až nechceš odejít
ta grafika, a taky barvy
jak vykreslují pihy v tváři.

Za první polibek jí patří dík
kéž by byla ještě blíž
spí na dosah, tak řekni jí
stačí stisknout control to speak.

Na chvilku opustíš postel
než řasami zamíhá
je vášnivá, chce se ti dát
tak neváhej, nejsi low level.

No tak, hochu, jen se seber
chce ti náruč lásky dát
konečně, už jsi se rozhod
jenže... disconnect from server.

Takhle to v nejlepší chvíli
skončí vždy, když uvěříš
že máš postup na dosah
že konečně dojdeš k cíli.

Tvoje mission impossible.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 04.06.2010
Přečteno 307x
Tipy 23
Poslední tipující: Házté, floreciente, jedam, Bíša, hašlerka, CRASH, ilona, Vlk v rouše, Sisinka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, i takhle se dá ten námět ztvárnit, překvapila ... ST

05.06.2010 07:54:00 | CRASH

To je hodně dobré...

04.06.2010 21:54:00 | Sisinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí