Jenom projdu

Jenom projdu

Anotace: Beru tě takovou jaká jsi.. nedělej nic za mými zády..

Procházím kolem,
moc se neohlížím,
ono je to někdy, těžké,
ale i tak to někdy udělám..
Co se má stát, to se stane,
občas nás to trochu zklame..
Uvnitř žiješ vlastní život,
a za okny padá déšť..
Slyším tě, jak kolem jdeš..
Kam chceš, tak tam dojdeš..
...Jsem s tebou..
Autor kalcit46, 05.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké že si stále s ní.

28.08.2010 16:11:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí