Bolest lásky

Bolest lásky

Anotace: Pro mého milovaného... Opustím tě až tehdy, kdy mě o to požádáš :)

Pláčeš a Tvé slzy
volají
po políbení

Pláčeš a já s Tebou
snad dojdem
vykoupení

Mé slzy jsou Tvoje
a bolest
stejně tak

Náš čas se utápí
a zbyde
jenom vrak

Jednou budem spolu
zazní naše
píseň vítězná

Neplač už,
vždyť jem tu já,
Tvoje
EMO Princezna...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 05.06.2010
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Emira, Mraveneček, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí