Snílek

Snílek

Anotace: Pro ?

Hraj mi
dám Ti své tělo
tak hraj mi
hraj mi na něho
kde jsi
kdepak jsi Něho?
Zkus to
prý život je jeden
je horký červen
tak zkus to
než přijde chladný leden
a zůstane jen jeden.
Andílku
nasaď nám křídla
zmizíme pryč.
Znám tvoje oči
tvůj pohyb
vrásku
která ti vyskočí
při úsměvu.
Snílku, uhádneš kdo jsi?
Autor amores peros, 05.06.2010
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, ilona, slob, Emira, Mraveneček, Ante portam inferam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oko mé slza nesmočila,
zato básnička duši mou pohladila,
nechala mě sedět v oněmnění,
snad v naději že mě to změní,
zůstaneme všichni jací jsme,
když lžím a nenávisti budem říkat ne.

05.06.2010 22:36:00 | Ante portam inferam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí