Proč?

Proč?

Anotace: život je někdy halt těžký,zvlášť když jeden zjistí že ten někdo si tyhle verše nezasloužil až moc pozdě...

Ač je to těžké a neměl bych to psát,
já stále mám tu dívku velmi rád.
Vždyť s ní sem život tak rád měl,
tak proč chce abych na vše zapomněl,
Jsem asi blázen, to dávno už vím.
Avšak zavřu oči a jen o její tváři sním.
Dala mi lásku i naději,
teď mám mít už jen vzpomínky raději.
Přišlo to náhle, tak rychle padl mi svět.
Ovšem políbit ji a obejmout, chci stále a hned.
Autor Zbyhněv, 06.06.2010
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: JarekBrnoCz, 666 Idiot MCR, Emira, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy je ještě naděje. A když není... tak je tady čas, co rány zahojí.

27.06.2010 15:34:00 | 666 Idiot MCR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí