Sen nebo skutečnost?

Sen nebo skutečnost?

Anotace: Míváte stejné pocity?

Tvůj pohled je spalující,
mé tělo se chvěje zas,
roztávám, jak vosk hořící,
že by láska našla nás?

Tvé ruce se dotýkají,
bříška prstů jezdí jen,
krajinami z řeckých bájí,
realita nebo sen?

Z vrcholek hor sestupuješ,
zastavíš se, vracíš zpět,
moje tělo tím vzrušuješ,
otevíráš lásky květ.

Chci ti cestu opětovat,
polibky tě zahrnout,
nebude to dlouho trvat,
moje tělo bude plout.

Do zátoky plné touhy,
kde se všechno změní v sen,
okramžik je slastně dlouhý,
touhou provoněnný den.

Nastavá společný závěr,
našeho představení,
krásnější cit, nežli láska
v tom našem světě není,
Autor hypertenze, 06.06.2010
Přečteno 352x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rolnička, Zorenka Ježková, Sisinka, doktor srdcí, labuť, Kokonut, Bíša, hašlerka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s tebou, není nad lásku! A ta opravdová se stává hmatatelnou tvořivou silou, ženoucí nás k pomyslné dokonalosti...

07.06.2010 07:12:00 | Kokonut

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí