Jméno

Jméno

Anotace: vyznání

Sbírka: Střípky lásky

V mlhavý šat oděna,
vstříc Tobě kráčí,
v krůpějích rosy a slz omyta,
teď osud svůj v okovech vláčí....
V dlaních Tvých,
jak v paprscích slunce chce se hřát
touhou a nadějí se chvět....
Tobě teď náleží,
měl bys jijméno dát.
Jméno,jež výhra Tvá je i sázka,
jméno,co chutná jak těžké víno,
jméno,co prokletím je Tvým,
to jméno,co v uších Ti zní,
to jméno zašeptej-jméno láska.....
Autor Mates.21, 06.06.2010
Přečteno 543x
Tipy 24
Poslední tipující: Labanda, Do Ga, Krahujec, Monica., ta.cupka., carodejka, vodnař, Divoženka1, amores peros, ilona, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sté za lásku ;-)

08.07.2010 23:29:00 | Labanda

pravda...

25.06.2010 13:05:00 | Monica.

Moc hezké, cituplné...krásně jsi vyjádřil lásku.))

19.06.2010 12:18:00 | carodejka

Krásá,pěkné zakončení.Líbí se mi.

06.06.2010 14:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí