Kat

Kat

Anotace: jen tak...

Tvými slovy popravena
visím nad zemí
Můj poslední chlap byl kat
Osudem trochu zmatená
Budoucnost není
A přesto se mi chce smát

Visím nad zemí
půldruhého metru
Budoucnost, ta není
Slzy stírám ze rtů

Můj poslední chlap byl kat
no není to k pláči?
Neuměla jsem lhát
Slzy se ven tlačí

Otevírá se peklo
krvácí nebe
Pomalu se to vleklo
a poslední vzpomínka na tebe

Visím nad zemí
půldruhého metru
Naše budoucnost? Není!
Slzy stíráš ze rtů...
Autor Sorrow, 27.12.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí