Jen pro ty měnící se oči

Jen pro ty měnící se oči

Anotace: Bylo mi tehdy 15 let, moje prvotina snad si ji správně pamatuji

Rozevři dlaně
pusť, au... já nemohu za to,
že Tvoje oči - hnědý
tak krásně hnědý
se dívali tak zvláštně
a byli plný vášně
jak horká káva v šálku Tvým
kvítky malovaným...

Proč jsi to vše udělal?
Proč hlavu jsi mi v ruce bral?
Proč už mě pustily? Chytla Tě křeč?,
snad pomine časem
přijď , já stále Tvá jsem

Tvůj pohled je už chladivý
Jak studená káva
v šálku Tvým
čímsi malovaným...

Proč nezastavils čas? Neumíš to snad?
Ach prosím, ztiš hlas
- ať zapomenu naň.
Vodu! Já hořím!
Neumíš poslouchat?
Já prosím...
Autor Hanina, 27.12.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na prvotinu v 15 smekám...je to zvláštní - vím, že myšlenka není veselá, ale cítím z toho takovou hravost...

05.01.2006 11:38:00 | Markét

Krásný a smutně pravdivý...

28.12.2005 08:44:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí