Na chvilku někým jiným být

Na chvilku někým jiným být

Anotace: ...

Pod rouškou noci
Polibkem ses loučil
Odhoď už masku
Karneval skončil
Tvoje oči zradili tě
Vím, cos mi chtěl říct
Ale šetři dechem
Nechci slyšet nic
Ponech mi iluzi
Ta prozatím stačí
Proč mám věřit realitě
Snít je o tolik snažší.
Sundej už masku
I já odložím svou
Tajemná hudba ze sálu
Proráží cestu tmou.
Co bude zítra
tím netrapme se dnes
pojďme ruku v ruce
zakončit tancem ples.
Autor Emira, 06.06.2010
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Emira, nalča, Psavec, Pevya, Zbyhněv, ilona, Mbonita, Petbab, CULIKATÁ, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Báječné,moc báječně srdcem napsáno!:-)Tohle se mi strašně moc líbí:-)Děkuji za moc pěknou básničku!

08.06.2010 02:37:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí