Utopie

Utopie

Anotace: Utopeno v utopii.

Za noci mrazivé
mé tělo - Tvé plátno
polibky hřejivé
má ústa - to rozkvetlé jaro

Andílku, andílku, andílku,...

Tvá slova - to hudba romantika
já, Ty, má Nevěra (?)
Tvůj pohled - to tisíc šípů
mé činy - to nespočet mýtů
____

Za noci mrazivé
mé tělo - má krev
polibky hřejivé
mění se v led

Andílku, Andílku?, Andílku?!

Cizí slova - to hudba nevěrníka
já, on (?), má Samota
jeho pohled - to obraz nestoudníka
mé činy - ku smrti cesta
____

Za noci mrazivé
mé tělo - Tvé nic
polibky hřejivé
prosím, já nechci nic víc

Utop....eno
Autor amores peros, 06.06.2010
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: Denael, Lamia, Sýkorka07, ilona, jedam, Agniezka, malá slečna, Dygi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí