cestičky

cestičky

Anotace: bez anotace

Sluníčko lehtá nám nohy bosé
laškovně tančí nám na nose
otvírám chladné fragolino
nalévám a máme líno
ptáci nám zpívají o lásce
mé prsty jsou na procházce
po cestičkách Tvého těla
nezeptám se kam bys chtěla
nechat je bloudit po cestách svých
pihové rozcestí -> něznost ->hřích

narazím na ruky závoru
pohledem mířím nahoru
k Tvé tváři; tak říkej
Znova na start a nepospíchej

prstíky bloudí kudy chceš
dokud je zase neplácneš
Autor mida, 06.06.2010
Přečteno 367x
Tipy 27
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Květka Š., Mraveneček, harmony, Kapka, labuť, WAYWARD, Niky88, Bíša, jedam, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké st.

07.06.2010 11:58:00 | harmony

To jsou ale neposedné prstíky:))

06.06.2010 21:40:00 | CULIKATÁ

Wauu :-))

06.06.2010 21:25:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí