Konečná

Konečná

Anotace: Sepsáno podle mých současných pocitů. Věnováno Tifě jako omluva

Sbírka: První básně

Z každého toho slova,

mé srcde tálo

zas a znova

Přitom stačilo tak málo

ke stesku a bolesti,

jež je smutku předvězstí.



Místo lásky tma teď tvrdá.

Mám na sebe býti hrdá?

Opustit a nechat být,

lidskou duši zahubit.



Říct ti "promiň" na kolenou

být zas tvojí milovanou.

Řekni ANO, slzy zmizí

zahořím zas láskou ryzí.

Řekni NE a já skutečně

nechám tě být konečně.



Nenech mě prosím stát,

chci tě zase milovat.
Autor Truth, 07.06.2010
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Giuseppe_Lumík, 4LJFilip, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí