Nebuď mi tak blízko

Nebuď mi tak blízko

Anotace: Internetové seznámení... příliš moc emailů...

.
Nebuď mi tak blízko...
> Bližšie než pod kožu už to nejde

Tvař se, že neslyšíš můj výskot...
> Taký veľký chlapec, veď ťa to prejde

Nebojím se žen, detí, vztahů ani jiných drobností...
> No veď sa stále poznáme iba zbežne

Bojím sa iba, že až raz konečne prídeš a ja ti usteliem
.........................................................v izbe pre hostí...
budem sa cítiť...
................smiešne


Tak nebuď mi tak blízko, protože
blíže než pod kůži
...................už to nejde
.
Autor RobertCZ, 07.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Do Ga, Mraveneček, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí