Slunce a žena

Slunce a žena

Hledali zlato v rukou touhy,
Nenašli nic než prach na řetězu slávy,
Majetek vším pro ně byl,
Až jejich city zaslepil.

Ten den na nebi jasně zářil,
V lidech nacházel jen smrt a zkázu,
V zemi kde nikdo nikdy nebyl,
Byl on sám velitel.

Našli jen smilstvo ženy,
Krásná v době kruté,
S řetězy koule chtěla její duši zachránit,
Spadla k zemi a lidé jí zahubili.
Autor Zvrhlý poustevník, 07.06.2010
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Sladkalu, Pythonissa__, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí