Chci řešit pastelky

Chci řešit pastelky

Anotace: Občas je toho na jednu hlavu prostě už moc...

Proč když bylo předtím tolik co říct,
změnilo se v málo?
Srdce vesele,
při vzpomínce na tebe,
se smálo...

První opojení s časem vyprchává,
proč se to tak stává..?
Potom člověk znejistí...
ztěžkne mu bolestí hlava..
horkost rtů s tělem nic nedělá..
...situace těžší než sem myslela...

Jak dívat se do zamilovaných očí,
když bolest mé srdce
každým tvým mrknutím bičuje..?

Není to vidět zvenčí,
když vášeň nad odcizením balancuje..
Ztratit
Zůstat
...nebo nikdy nepoznat?
Nějak se s tím vyrovnat...

Jak popsat slovo milovat?

Nechci být falešná,
když ti je do očí říkám...
dvě slova,
za které slzy nešlo nikdy schovat..

VÍM ŽE BYS MI CHYBĚL!!!!! a NECHCI o tebe přijít...lásko
Autor Dev_LATea_princess, 07.06.2010
Přečteno 337x
Tipy 24
Poslední tipující: slečna Eva, 4LJFilip, Danger, Gabrielle, PPetrushka, Psavec, Rolnička, Zasněný básník, Gabi, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo zamilovanost to je boj,krvácíš,jsi raněná,prohráváš,ale když vyhraješ,zjistíš že boj neskončil...Přesto zamilovanost je krásná.

11.12.2010 23:13:00 | Danger

Peťí ty trable s láskou jsou hrozný co? Snad se máš dobře. Krásně napsáno :)

18.07.2010 21:04:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí