Jsi můj osud

Jsi můj osud

Anotace: ...pro mého miláčka

Jsi moje největší láska, můj osud,
miluji tě od první chvíle až dosud,
nejlépe je mi ve tvém pevném objetí,
vydržela bych tak celá dlouhá staletí,
nastavuji své tělo tvým smělým dotykům,
vzdávám se celá tvým vášnivým polibkům,
klidně si dělej se mnou, co tě napadne,
já netrpělivě čekám, jak to dopadne,
ležím tu láskou zmámená a vzrušená,
vždyť naše srdce buší jako splašená,
oba odpočíváme příjemně unaveni,
horkými těly do sebe propleteni,
vracím ti všechna tvá něžná políbení,
nechci ti dlužit ani jediné pohlazení,
poháry milování se s tebou opíjím,
láskou, štěstím a radostí se nabíjím,
i po všech letech já stále chci tě,
šeptám ti do ouška: „Miluji tě!“
Autor ona, 27.12.2005
Přečteno 1981x
Tipy 1
Poslední tipující: forget-me-not
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (21x)

Komentáře

jo tak tahle básnička se ti moc povedla :-) opravdu moc hezká

01.01.2006 16:28:00 | pacit

Ač tohle není zrovna můj šálek...tak ta básnička doslova sálá,muselo to ven...je to krásný

27.12.2005 18:06:00 | older

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí