Pro Tebe.. bez Tebe

Pro Tebe.. bez Tebe

Anotace: Když ublíží nejbližší..

Opět po dlouhé době..
Radost má, ustoupila bolesti..
Topím se sama.. topím se v tobě..
Tvé oči, jsou mé náměstí..

K čemu jsou otázky,když bojím se odpovědi..
Proč ten kolotoč točí se stále?
Ti co milují, tak možná vědí..
Jak lehce lásku ničí, trápení neustálé..

S pohledem na hvězdnou oblohu
Se slzami, co po zídce tečou..
Snažím se, a zapomenout nemohu..
Minuty běží, sekundy se vlečou..

Nenávist krade se do koutů těla..
Avšak, má smysl nenávidět tebe?
Já už tolikrát utéci chtěla..
Nenávist měla bych, obrátit v sebe..

Avšak bolí to, to už tak asi bývá..
Když nejbližší do srdce ránu zasadí..
Zaschlá krev těžko se polibky smývá..
Kdo ale bude tu, a kdo mi poradí??

Už tolikrát jsem zkoušela..
Bez Tebe žít a jít dál..
Ta krutá dívka,bláznivá,nesmělá..
Už však ví,s kým život za to by stál..

Promiň mi chyby..
Ale teď ublížil si nejvíce Ty..
Co srdce nechce, to očím se líbí?
Kam schovat mám všechny ty ztráty?

Bolí mě, že nechceš rád mě mít..
Ale to, co srdce opravdu roztrhá..
Že po těch letech,kdy spolu štastní jsme uměli být..
Jsem teď pro Tebe jen ta, co občas ráda ti dá ....
Autor Terry, 07.06.2010
Přečteno 418x
Tipy 10
Poslední tipující: Kariš, Rolnička, Kapka, Mraveneček, CULIKATÁ, Shnecek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jedním dechem..

07.06.2010 23:17:00 | Shnecek

úžasný, po dlouhý době jsem narazila na Báseň a přečetla ji jením dechem- bez zadutání :-)
-konec je..nedá se to popsat, tk jk krutá realita.
Hodně síly Ti přeju..:-)

07.06.2010 23:16:00 | Shnecek

Vážně moc krásná báseň, pěkně řečeno, plné emocí. Jen si oprav drobné pravopisné chyby a čárky:-)

07.06.2010 22:29:00 | Lady d'Arab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí