Jedna noc

Jedna noc

Anotace: pořád ty stejné chyby

Proč velký holky nebrečí,
proč umí se jen vážně smát?
Slzy je vždycky usvědčí,
že nechtěly si jenom hrát.

Je možná jenom jejich vina,
když místo věty - mám tě rád.
Ranní morální kocovina,
jen další z mnoha těžkých ztrát.

Peřina ještě pomačkaná,
ve tváři tisíc rozpaků.
A princezna je dávno sama.
Prý láska zázrak zázraků….
Autor michala, 08.06.2010
Přečteno 393x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, René Vulkán, a_tao, Ejí, Lucie Luu K, Psavec, Divoženka1, Kapka, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

realita

31.10.2010 00:09:00 | René Vulkán

anebo pohádka

jak radí noc tisíc a jedna
Šeherezádnina

01.08.2010 23:23:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí