Bolavé srdce

Bolavé srdce

Anotace: Tohle jsem složila pro člověka, kterého jsem milovala a který mi hodně ublížil. Snad si to někdy přečteš Přemku!

,,Lásko miluji tě!": srdce mé křičí,
vítr bije do oken, vichřive fičí.
Srdce se topí v krvi ze svých ran,
duše se bojí vstávat do nových rán.
Jsem tady v temnotě,
ztrácím se v samotě.
Svět se mi vzdaluje,
láska má čaruje.
Kam se podělo to bláznivé poblouznění?
Tak jako dřív už nic teď není.
Kam zmizel ten lásky jas?
Další várka nových krás.
Blankytná modř nočních snů,
zázračný příslib nových dnů.
Jemné lásky pohlazení,
a je tady pobláznění.
Láska je krásná i když bolí,
v Tvé náruči se rány hojí.
Autor Jajja, 27.12.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bohužel, nejsem Tokra. Ale jestli ti to pomůže,
můžem dát spolu řeč.

20.05.2007 20:31:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí