Psaníčko

Psaníčko

Anotace: Smutná láska.

Píši ti milostné psaníčko,
by zahřálo tvé srdíčko.
V duši máš sladkou růži,
mé srdce po tobě touží.
Bouhužel se to nesplní,
nemusíme býti zdrcení.
Život jde přece dál,
nechápu čeho jsi se bál.
Teď už jsem tu sama,
myslím na tebe vždy z rána.
Naše touha byla neskrotná,
teď je to minulost, cesta daleká.
Autor Tea, 08.06.2010
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí