Uvěřil bych

Uvěřil bych

Anotace: člověku nezbývá občas jen věřit:)

Uvěřil bych větru,
kdyby přestal vát,
možná tvému svetru,
v kterém se chceš vdát.

Uvěřil bych vodě,
uvěřil bych zemi,
a jen pro tu víru,
že se něco změní.

Uvěřil bych dlani,
kterou mi chceš dát,
uvěřil bych radosti,
jen se tiše smát

Čemu ale nevěřím,
že stále nejsi má.
Proč mi stále nevěříš,
že jsi ta jediná?
Autor Alfie, 08.06.2010
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, Bíša, PoeziGirl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí