Dopis

Dopis

Anotace: Dopis za nešťastnou lásku...

Sbírka: Ze života jedné dívky...

Jsem nešťastná, nevím co dál..
já jsem tě brala, tys mě nebral…
Chovali jsme se k sobě různě,
a pro mě to byly dny trýzně, když,
jsi mi dával najevo, že o mě nestojíš…
Neplakala jsem, ale bolelo to,
naše dny byly jako loto…
Když jsem si pomyslně vytáhla výherní kartu,
tak jsme spolu seděli, smáli se a kašlali na partu..
Píšu ti dopis, z lásky a bolesti,
vím, že jsem občas dělala blbosti…
Vím, že na tom už nesejde,
musím si zvyknout na život bez tebe…
Autor Abbey..., 08.06.2010
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucie Luu K, Elie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí