tak uz prosím

tak uz prosím

Anotace: ...

bouřkové tmavé mraky
na honěnou si hrají
smutně mračím se já taky
já myslim jenom na ní

na smějící se nádhernou
na úžasnou a milou
na pleť její hedvábnou
já nezískám ji silou

s tmavými mraky
silný vítr čaruje
v hrudi silné tlaky
srdce mi bubnuje

prosím ať slyším zpěv
kdo jsi a kde tě najdu
ve snech se mi opět zjev
já celý svět pro tebe přejdu
Autor najrob7410, 08.06.2010
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: vlcatko, Mraveneček, Vlčák z hor, Agniezka, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí