Už Tě nechci...

Už Tě nechci...

Anotace: :´(

Už nechci dál ve svých snech Tě vídat,
už nechci Tě v hlavě mít,
už nechci na Tebe denně se dívat,
už nechci s Tebou být.

Už nechci na Tebe myslet,
už nechci o Tobě přemýšlet,
už nechci na Tebe vzpomínat,
jednoduše-nechci Tě!

Tak nech mě jít
a už nech mě být,
nechci Tě milovat,
nechci Tě znát,
chci si jen užívat
a s jiným se smát...
Autor Adelka, 09.11.2004
Přečteno 663x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí