Má vinice

Má vinice

Anotace: ...

daleko jsem jatá ve zdech
jenž krutý svět nám postavil
každý den mi do snů vejdeš
přeji si, bys nebloudil

jsouc daleko od tvé lásky
stojíc na samé hranici
mou hlavu tíží otázky
zda obděláš mou vinici

přijď směle se svým rádlem
půda se ti poddá zcela
párkrát pohneš velkým pádlem
plody lásky bych vydat chtěla
Autor Tik, 08.06.2010
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, CULIKATÁ, Květka Š., Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No toto? ST.

08.06.2010 21:13:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí