Mé usínání

Mé usínání

Anotace: pro Majdu :)

Večerní tikot hodin nutí mě spát,
v srdci chybí mi teplo tvých rtů,
poprosím naši hvězdu,
aby vkradla mi tebe do mých snů.

...Lehám si do náruče srdce tvého,
hebkého, voňavého, plyšového.
Tisíc slov, co chtěl bych říct,
že až po tvém boku začal jsem žít.

Beruško jenž máváš křídly,
oblohou si létáš,
bez tebe i sluneční paprsky zřídly,
a jen ty nejkrásnější oči máš.

Poprosím spánek,
příteli můj tichý noční,
dej mi do snu kousek mé lásky,
tak můj sne - už začni...

Viděl jsem kometu,
nad námi padala,
chytnu tě za ruku,
a opět jsi vzkvétala.

Chybíš mi,
jen co tě nemám po svém boku,
až vrátíš se pevně tě obejmu,
a nepustím dalších sto roků.
Autor Falconius, 08.06.2010
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí