Neodpustitelná

Neodpustitelná

Anotace: ......

Náhodou mi přistálo
na mé osobní louce
jedno malé chmýří

Byl to něčí záměr,
nebo jen tak vítr
takhle lásku víří?

Déšť slz zaléval
náš soukromý vztah.
Nečekal bych v oněch chvílích
svůj osobní krach.

Malý stonek, první list
objeví se předčasně
v tajemném zákoutí.

Postarat se o lístek
droboučký a rozmilý
nikoho nermoutí.

Déšť slz zaléval
můj prvotní cit.
Nečekal bych v oněch chvílích,
že bych měl být bit.

Nebezpečím blízká Ti
bránit já vždy moudře chtěl
pro ten kvítek štěstí.

Avšak strach, nedůvěra
sázené kolem Tebe
druhou stranu věstí.

Déšť slz zaléval
šibeniční květ.
Nečekal bych v oněch chvílích,
že mi zmizí svět.

Kroupy, blesky, první mráz
přežívá jen díky lásce,
z níž zrozený jest.

Hořkost, lži a mámení má
zavinily vzdálenost,
jíž už nelze nést.

...................

Své srdce jsem zakopal na skrytém místě, protože už Ti nechce ublížit, ale přesto Tě neustále miluje.
Autor Paulus Septimus, 08.06.2010
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, ilona, Vlčák z hor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí