Noční motýl

Noční motýl

Anotace: A tak se jednoho dne stalo, že i ona se zakoukala.

Jako můra létám po zdech noci,
sem tam pozoruji matnou tvář.
To když, toužím býti nápomoci
a ve snech usedát ti na polštář.

Než z rána napiješ se,
vína dolej, nemám dost!
Ještě chvíli milovat se,
přejít hoře, pevný most.

Svoji pýchou káži slova tichá,
co bys slyšet měl jen ty.
Možná věříš, že jsem plachá,
avšak padla jsem ti do noty.
Autor Lamia, 09.06.2010
Přečteno 430x
Tipy 8
Poslední tipující: zvířenka, Isquieasuus, carodejka, Kapka, Zbyhněv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

26.06.2010 21:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí