Hra na Lásku

Hra na Lásku

Anotace: ...

Malá kapka temné krve
až bude jich víc
velká skvrna na koberci bude
a v těle nebude nic

Bledé tělo studené
ve tváři temný nach
v temném domě dveře zavřené
kolem obchází strach

Na stole leží dýka krvavá
černý šátek a roubík
v křesle dívka schoulená
v kotlíku nad ohněm se vaří rulík

Ve špatnou chvíli, ve špatnou dobu byla kdesi
na špatném místě postála
pohled zvěře, který děsí
ta dívka srdce prohrála

To není romantická láska
to není to, co si přála
on nemiluje - umírá ta kráska
ta dívka si na lásku jen hrála

Nepřežije tuhle hru
její srdce je slabé
ona slyšela kdysi pověru
o Lásce krásné a srdci drahé

Teď ale umírá
protože to není tak
své srdce zavírá
Duše se mění v prach
Autor kuskus pruhovaná, 09.06.2010
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, Zorenka Ježková, Psavec, Divoženka1, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Květka Š., bobi bobie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně smuténková.

09.06.2010 21:43:00 | Psavec

Proč tak smutně? Venku hřeje sluníčko, tak se od něho nech chvíli ohřát, ať přijdeš na jiné hezčí myšlenky.

09.06.2010 12:56:00 | hypertenze

jdu si zaplavat ,ať ten smutek spláchnu :-)pojď taky :-))

09.06.2010 12:45:00 | Divoženka1

Začínám si myslet, že si ten smutek užíváš! :o))
Přece se nebudeš trápit kvůli ...!

09.06.2010 12:39:00 | Zasr. romantik

Brr, to je hrozně smutné . . Věř že život přinese i lepší chvíle. Ahojky Bobi

09.06.2010 08:50:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí